Goodbye!

_MG_0323

Et bilde fra den siste kvelden i Amsterdam. Nå er jeg tilbake hjemme i kjære, gråe, altfor kjedelige Førde, og det føles kjipt, men faktisk litt godt på samme tid. Prøver å bite tennene sammen og tenke på at om noen år så har jeg god tid til å utforske hele verden. Jeg tror 2015 blir et reise år, og slik det ser ut nå kommer jeg til å reise minst 1 gang til Nederland igjen. Jeg vurderer forresten å lage innkjøpsvideo for jeg husker det var noe jeg savnet på nett før jeg reiste. Jeg handlet jo som sagt mye på Primark, og det er dessverre ikke mulig å se klærne noen plass på nett- så det hadde kanskje vært litt greit å se hva som befinner seg der, om noen skal dit. Anyways, nå venter tre tonn med naturfag-og mattelekser på meg så vi snakkes :-)

holland

Legg igjen en kommentar