Throwback to Amsterdam

Eg angra så masse på at eg ikkje tok fleire bilder då eg var i Amsterdam tideligare i år. Altså, FOR en vakker by! Anbefalast på det sterkaste 😀

m32hihi
_MG_0334

Det er forresten utrulig kjekt å sjå at SÅ mange tar seg turen innom bloggen min, allerede etter dag 3. Ser også at flesteparten av dokke som er innom leser gjennom arkivet mitt, noke som er veldig motiverande. Då ser eg jo at dokke også liker det eg legger ut, og vil lese meir 😀 Fortsett sånn, neida (joda). Anyways, for øyeblikket sitter eg godt planta i senga, og har sett kveldens andre film (!!!) Dei som kjenner meg godt veit at eg aldri prioriterer å sjå på film, rett og slett fordi det er dødskjedelig. Derfor vurderer eg å bruke livet på noke bedre, som å rydde rommet (som by the way ser ut som en krigssone). Kanskje eg skal gjøre det og lage en roomtour video? 😀

1 Comment

  1. Ananas95 says: Svar

    Ja, lag en roomtour video B-)

    Elsker bloggen din <3

Legg igjen en kommentar