Sunday morning in bed

FourfiveSeconds – Astrid Smeplass, ingen beskrivelse er nødvendig, berre HØR! 😀

Hei forresten!
En ganske sein morgen her i hus, noke som berre er fantastisk! Satt oppe ganske lenge i natt og såg på min x-favorittserie: Pretty Little Liars. Hadde nesten glømt kor gøy det er, og ikkje minst skummelt. Eg veit ikkje korfor, men eg er en person som kvepper ekstremt fort, av seriøst alt. Av den grunn hater eg å sjå skumle filmar/serier aleine, but hey… Face your fears unge jente. Dagen i dag derimot skal brukast fornuftig. I 4 tida skal eg på et  AUF-haste-møte-ish, og kanskje en tur opp til my best Cambaloma (Camilla<3)
sunhand
 Mobildeksel

SE mitt fine nye deksel som kom fram én dag etter mobilen knuste :/ Sidene på det gamle dekselet mitt var heilt ødelagt, så dagen før det knuste tok eg det av, og tenkte at det ville gå heilt fint, og at det sjølvsagt ville overleve et par daga uten. Vel, ka skal eg sei? Det positive er iallfall at eg har deksel no, som gang på gang kan minne meg på det beste i livet <3Sunday morning1

Ønsker alle finfin søndag. NYT den <3

Legg igjen en kommentar