Uken som gikk…

Ukens høydepunkt
Blei ferdig med engelskeksamen på torsdag = sommerferie! Må uansett møte til timer, men eg står ikkje langt ifrå målstreken til å fullføre første året på vgs (!!!). Tida har gått utrulig fort, og studiespesialiserande har gått smertefritt for seg?!?! Har liksom alltid gått rundt og venta på at det skal bygge seg opp og bli hardt, men det skjedde jo… aldri? Skal ikkje klage for det er sånn I like it 😀

Ukens nedtur
Livet går min veg for tida 😀

Ukens innkjøp
Flash tattoos! Tok meg en evighet å fordøye det (fordøye aka: begynne å like det. Lær dokke det uttrykket, for det blir flittig brukt her i gården) Trur virkelig at eg også er bitt av pastillen. Herlighet så fint det er!

cropped-heii2.jpg

Ukens film
The fault in our stars! Såg denne filmen for første gang i går, and I was like «kor har eg vore dei siste tida?». HerreGUD for en fin film <3


Eg blei inspirert av Marthe Borge til å lage et slikt innlegg. Synst det er litt kjekt å få fortalt ting eg kanskje elles ikkje ville tatt med i et vanlig innlegg.

 

2 Comment

  1. gøy med slike innlegg :) jeg pleier også alltid å oppsummere uken min sånn !

  2. Anniken says: Svar

    Herlig innlegg! Trur eg må lage eit slikt sjøl :-)
    Du er så fin og inspirerande, Massoma!

Legg igjen en kommentar