Today´s outfit

ph1m

ph2Smiler og ler fordi livet er BRA!! Seriøst folkens, eg har det så sjukt bra for tida at eg kan plutselig få lyst til å hoppe rundt og danse. Eg trur det viktigaste for å oppnå lykke er smile og le av alt, til og med det som egentlig ville fått deg til å grine. Dagens kloke ord fra Massoma.

ph3jo ph4 m5 copy

Strømpebuksa ødelegger heile heilhetsinntrykket, men ka kan man gjer når det er hundre minusgrader ute? WELL, MAKE THE BEST OUT OF IT! En ting er sikkert, kulden skal ikkje ta fra meg muligheten til å gå i det eg vil i 😀

No suser eg snart avgårde på jobb, men når eg kjem heim vurderer eg å legge ut video! Har den nesten klar, må berre filme et par klipp til, så det er tida som avgjer når den blir publisert. Herregud, eg virkelig ELSKER blogging.

Legg igjen en kommentar