One day in my life

Et innlegg som kjem 4 timer seinare enn forventa – oops. Etter skulen dro nemlig eg og jentene opp til Camilla og slo oss ned der en stund, før eg kom heim og jobba i minst 2 timer for å få plass til nye bilder på Mac´en.  Det tok en evighet, og saken blir ikkje noke lettare når eg alltid må sjekke minst 5 ganga om kvar og en mappe er lagt over, før eg sender dei ut fra papirkurven. Bilder er noke av det mest verdifulle eg har i livet, uten tvil.

Uansett, antrekket nedenfor består av en heilt vanlig t-skjorte/kjole (?) og smykke fra Vero Moda. Flashtattisen er forresten også fra Vero. Det eg liker mest med dette antrekket er at eg ENDELIG fekk brukt gladiatorskoa som Elaheh kjøpte då eg var rundt 12-13 år! Dei har seriøst aldri blitt brukt siden, og eg kan ikkje fatte koffor. Dei er jo berre såå kule, i mine øyner.

IMG_07891

Untitled-1 copyIMG_0795

IMG_0718 cope

I morra skal klassen til Fjærland og studere brear, derfor tenker eg å filme heile dagen og lage en «one day in my life»-video. Sounds good? 😀

 

Follow my blog with Bloglovin

1 Comment

  1. så utrolig lekkert antrekk :) !

Legg igjen en kommentar