Room tour video

Eg har vore VELDIG heldig med plass her i heimen. Etter at søskena mine sakte men sikkert flytta ut en etter en, satt eg plutselig igjen med en heil etasje og fleire rom. Eg har derfor delt dei inn under ulike «kategorier». Rom nr 1 er soverom, rom nr 2 er studeringsrom og rom nr 3, som dokke fekk se på videoen, er garderoben min og sy-rommet mitt. Planen var egentlig å vise alle romma,  but as you saw skjedde ikkje det. Likevel skal dokke vite at det er null problem å lage fleire videoar om det finst interesse for det 😀 (Merker uansett at det er en del plasser eg klarte å glømme å ta med i denne videoen…) Anyway, hope you likte det du så, og kanskje blei litt inspirert?

1 Comment

  1. Anniken says: Svar

    ELSKER ROMMET DITT! Herregud så fint :-)

Legg igjen en kommentar