Girls´ night

IMG_0316

Bildedryss fra gårsdagen:

IMG_0316 Meg med min elskede brownies, Cambalomba, Brita, Tonje, Marte og VildeIMG_0323

Elska virkelig lyset på ditta bilde, too bad eg ikkje p0sa skikkelig x(IMG_0339

«La oss ta et vakkert bilde sammen, Vilde»IMG_0326

«Okei, bedre lykke neste gang, vi prøver igjen:D»IMG_0328Ikkje særlig vellykka av meg, nei…

“Friendship is born at that moment when one man says to another: «What! You too? I thought that no one but myself . . .»”

6/7 var samla i går hos Camilla, herregud så koselig! En heil kveld med gode venner, god mat (+ «Best når eg er full» av Robin og Bugge på repeat heile kvelden, like før dei kasta meg og høgtalaren ut), kan eg be om noke bedre? Nope. Venner er det lett å finne, men slike som dissa- no way. Dei er gull verdt.

Legg igjen en kommentar