Å ta tak i seg selv

goodone2

Daffe – daffe – daffe- stå opp- ete – stirre i taket – se på serie – ete sjokolade – sove – repeat. AKKURAT det eg lovde meg sjølv at eg skulle gjere kvelden før typ. alle prøvene vi har hatt, og det føles fantastisk godt å faktisk fullføre det.

Likevel slår en samvittighet og fornuft som eg ikkje trudde eg hadde innebygd, til og eg innser at livet handler om noke meir. Kroppen føles ut som en einaste boss-sekk fylt opp med cola, sjokoladekake, nonstop, pizza, chips og lista fortsetter. Eg har aldri vore bekymra for vekt og utsjånad, men det er begrensa kor lenge ein kan tenke at alt vil ordne seg utan å gjere noko med det. Så eg har lovd meg sjølv at etter ditta innlegget er posta, skal spotify koblast til høgtalarane, etasjen skal ryddast, kroppen skal trenast og cleanast med vatn, frukt og bær. Ord skal bli til handling, og handlinger skal bli til framgang. ADIOS.

goodone1 Untitled goodone2

Legg igjen en kommentar