New design

cropped-mjpic22.jpg

Personlig er bloggdesign noe av det viktigste med en blogg for meg. Det er det første inntrykket bloggleseren får med bloggen, og kan være veldig avgjørende for leserens opplevelse av bloggen. Jeg velger derfor å være veldig oppmerksom på hvordan bloggen min ser ut, hele tiden.

 

Som dere ser, har jeg nå fått meg et nytt, og friskere bloggdesign. Personlig liker jeg det veldig godt, men det eneste jeg er veldig usikker på er den nye «Read more…» funksjonen innleggene mine har på forsiden da jeg er redd den kan oppleves som irritabel. Likevel velger jeg å tro at det en fin funksjon, da bloggen blir automatisk mer ryddig. Om dere skulle være uenige, eller har innspill til hvordan jeg kan forbedre bloggen, setter jeg veldig stor pris på tilbakemelding! 😀 Image and video hosting by TinyPic

Legg igjen en kommentar