Pain(t)ball

megogmadde12

Sooo, let´s talk about yesterday. Dagen var ferdig fortare enn den kom, for allerede kl 11 spratt eg opp av senga og kom meg i all hast ut av huset for å fullføre dagens første gjøremål. Utover kvelden blei ditta dagens outfit:

m5

Jeansen blei bytta ut med heildress, og hjelmen vart satt på for no var det tid for PAINTBALL. For å sei det mildt så gjekk det smooth for seg, der eg satt gjømt i skogen og skøyt ned alle som tenkte tanken på å sikte mot meg. Svært konsentrert heile tida, as you can see:

m4

Ingen god spiller, utan et godt team. Fra venstre: Linnéa, meg, Madlen og Marie.

m2

Ingen godt team utan tøffe spillere. Her: meg og Madlen som viser vårt seriøse fjes.

megogmadde12

Tips: Overlat spelet til dei andre, og finn deg en god og sikker plass der du kan posere, slik at du får mange bilder i action der det ser ut som at du bidrar som en helt.

m3

Tips nr 2: Vær en ekte helt når kulene er lagt vekk. Her, som du kan se, bærer eg min gode venn Linnéa som levde livet uten sko.

m6

 

Sjølv om det er berre noken få timer sidan desse bildene blei tatt, føler eg allerede et ekstremt stort savn etter dette øyeblikket- stemninga, folka og latteren som nesten tok pusten av alle… åh, det er sånn kvar dag skulle vore. Livet har vore så bra, SÅ lenge no at eg egentlig venter på at ting skal snu. Ting er litt for godt til at det skal vere sant, men eg klager så absolutt ikkje.

Legg igjen en kommentar