VIDEOBLOGG: Prank Call

PRANK1

He-he! Her kjem ein videoblogg som eg filma for ei stund sida, dinna gang med temaet «Prank Call». I videoen kan du sjå korleis to av mine nærmaste reagerer når eg forteller at eg har komt med i en konkurranse som tidligare rulla på skjermen, nemlig konkurransen om å finne «Det nye jenta»

Om konkurransen eg «har komt med i» /Konkurransen om å finne den nye, «Det nye-jenta» for bladet Det nye.

Målet i konkurransen er å finne ei jente med utstråling, inspirasjonsevne og øyner for detaljer og trender. It-faktoren spiller også sjølvsagt sterkt inn, og dersom du skiller deg ut i mengden med å gjere noke «uvanlig» enn en jevnaldrende jente, så er det eit pluss. Konkurransen blir vist på TV gjennom 10 episoder, der deltakarane blir utprøvd i diverse konkurranser som å lage mat, sy kle, ta bloggbilder, setje sammen antrekk osv.. Vinneren får være med på Fashion Week i New York, og æren av å vere på framsida av bladet Det nye!! Anyway, nok prat. Her kan du sjå korleis det gjekk:

Legg igjen en kommentar