Norge på sitt beste

m3r

Sommerværet som skulle vore her for ei måned sidan, har endelig banka på døra og fått med seg store og små ut- og det, på en dag der eg har fri, og er heime (!!!). Idyllisk. Fantastisk. Herlig. Å kjenne solsteiken ute i form av varm bris, når man sitter inne på jobb, får sekund til å virke som minuttar. Minuttar som timar, og dagar som år. Det føles rett og slett ut som at heile dagen går i slowmotion.  Derfor, har eg tenkt til å nyte denne dagen til det fulle. Allereie kl 10 var eg klar for å spise frokost med familien ute, og kl 10:30 var det tid for tvangspåføring av solkrem utført av mamma. Å bruke kreft, og det faktum at all sminken min måtte fornyast viss eg unngikk solkrem var litt av et effektivt argument. 1-0 til deg mamma.

En ting eg er flink til å bruke derimot, er solbriller. Muligens mest grunna eg elsker desse brillene, men så lenge eg holder dei på, har grunnen lite å seie? Eg liker iallefall å tru det.

m3r

m2r

red2

Legg igjen en kommentar