Outfit: 22.06.15

IMG_5682

Av en eller annen grunn har dette innlegget tatt meg 5 timer å poste. Det kom heile tida opp noke eg «måtte gjøre», som alltid. Hehe, anyway, her er gårsdagens antrekk. Valgte å holde det ganske enkelt, sommerlig, men likevel litt formelt siden eg var på AUF sitt fylkestreff igår. Passelig kjipt å bruke store deler av dagen på å sitte inne i et klasserom, når eg er en person som allerhelst vil oppholde meg ute å slikke mest mulig sol. For JA, sjølv om eg er brunare enn dei fleste så er det faktisk veldig kjekt å bli enda litt brunare. Eller, i mitt tilfelle, svart og deretter brun.

IMG_5652

Det beste med blogging må faktisk, i mitt tilfelle, vere alt ein lærer innan foto. Eg er ikkje den flinkaste i town, men det hindrer meg ikkje ifrå å ekspirmentere med kameraet, og photoshop. Det er vel slik at når man kan det grunnleggande, så blir alt mykje kjekkare, right? Sånn har det vore med meg, iallefall. Så eg vurderar faktisk å starte noke ala foto/redigeringskurs på bloggen, sounds good?

IMG_5687

IMG_5682

I dag har eg brukt dagen på å gå rundt i byen sammen med Elaheh og kjøpe ned alle butikkane. Det gjekk for det meste i treningskle da, noke som faktisk hørtes fornuftig ut fram til eg åpna klesskapet og virkeligheta traff meg i fjeset.

Legg igjen en kommentar