My crib for the night

IMG_0865

Eg sov faktisk ute i natt, etter en rar idé slo meg inn klokka halv ti på kvelden. Tankane mine i hode: kosleg, varmt og kjekt å prøve noko nytt. Realitet: Nord-pol sjokk. Plussgradar som kjendes ut som minusgradar sjølv under tre dyner. Kaldt. Kosleg stemning, før eg innsåg at det var kaldt. Igjen, kaldt. Ekstremt kaldt. Det var det siste eg hugsa frå natta, for etterkvart sovna eg og nervecellene mine heldigvis, så utruleg nok overlevde eg kulda.

Likevel vil eg tilråde alle å ta seg ei natt ute i blant. At nasetuppen fryser ihjel klokka ett på kvelden er meir forfriskande enn  ein skulle tru, og ikkje minst er den irriterande fuglekvitringa om morgonen ei oppleving i seg sjølv. Åh, tenk om sommaren kunne vart evig!

IMG_0847

IMG_0865

IMG_0862

IMG_0899

1 Comment

  1. ååhh, fikk lyst til å campe på verandaen nå,hahah!! men for kaldt :/

Legg igjen en kommentar