Update

m22

Hei!
Eg lever framleis i min eiga boble, etter at innlegget «Sjå påå frå navla di, Ola!» blei publisert forrige veke. (Eit innlegg om at Noreg bør ta imot 8000 syriske flyktningar) Det er så utruleg kjekt å sjå kven/kor mange som har delt og likt. Alt ifrå gode venner som vil støtte, til kjente politikarar. Eit øyeblikk satt eg og nesten med tårer i auga og berre «damn, eg har virkelig trua på menneskeheten». Likevel har folk frå den andre sida vist seg. Sjølv om eg alltid har visst at det finst folk som er imot innvandring, har det vore  noke heilt anna å få det kasta svart på kvitt i kommentarfeltet. Eg kan verkeleg ikkje tru det, men det betyr i bunn og grunn berre at eg må kjempe kampen enda litt hardare 😀 Om eg er klar for det, JA VISST!

m22


Eg har forresten ein god nyheit til dokke,
 min gode (med strek under og feit skrift= da meiner eg det virkelig) søster og svoger er no i town. Ekte lykke å sjå dei igjen etter en så lang stund! 😀

Eg har faktisk enda en god nyheit??!!
Eg blei kontakta av Framtida.no for nokre dager sidan, for eit samarbeid der eg skal få min egen profil hos dei, for å dele tekstar eg skriv i ny og ne. Wow, ting begynner virkelig å falle på plass no 😀
m12

 

Legg igjen en kommentar