Let´s go on an adventure

IMG_1270

“The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Skulle kvart land vore ei side, av ei bok på 237 sider, så har eg allerede lest 17 sider. IMG_1270

As you can see, har eg vore i dei «fleste» landa i Europa, i allefall dei eg føler er verdt å oppleve om eg skulle valgt ut noken. Nokre har eg faktisk vore i fleire ganger feks Nederland, Tyskland, Frankrike og basic-landa som eg kaller dei for, nemlig Sverige og Danmark. Som eg lovte meg sjølv i januar, så skulle dette året bli et skikkelig reiseår, og det ser det heldigvis ut som at det blir også, for allerede neste måned er det klart for årets andre tur utenlands- og destinasjonen vår eeeeeer:

IMG_1258

ENGLAND! Eg og mi senorita, Elaheh aka søster (4 språk i en setning, begynner å varme opp til å bli meir internasjonal her :)) skal til London på en skikkelig søster-shopping-reise. Rett og slett en koseferie der vi skal ransake alle butikkane. Haha, eg har vore i London ein gong før, men då brukte vi alle dagane på gå opp og ned i Oxford Street, inn og ut på butikka, til det lukta svidd i lommeboka! Det var faktisk så gale at vi ikkje fekk tid til å sjå dei kjente plassane som London Bridge, BigBan og London eye. Altså, er det muulig?! Å besøke dei plassane står i alle fall høgt på lista mi for denne turen!

IMG_1262

Du trudde kanskje det var alt denne posten skulle handle om, men neida. Allerede ei veke etterpå vurderer eg å reise til Slovakia for andre gang, og kanskje Praha eller Budapest i samme slengen?! Slovakia veit eg er fint, men eg har hørt at Praha og Budapest er óg veeldig fine steder å besøke- så det frister så sinnsjukt. Eg er eigentleg berre et «ja» unna enda et eventyr, da det einaste som held meg tilbake er skulen, for dette blir mest sannsynleg i september då skulen har begynt igjen. Vil liksom ikkje få mykje fråvær + at eg har berre realfag til neste år, som med andre ord betyr at det blir super tungt å ta igjen alt… Ååhh, luksusproblem!  :(

IMG_1268

1 Comment

  1. Hello there I am so grateful I found your blog, I have bookmarked it.

Legg igjen en kommentar