Gårsdagens antrekk

IMG_82231

Her er gårsdagens antrekk! Elsker at jobben min er midt i byen, som med andre ord betyr at det er mange forskjellige plassa til å ta bilder = lett å ta seg en kjapp photoshoot når man faktisk er stæsja opp, rett etter jobb! Eg er forresten veldig motivert til å blogge masse vidare, eg og verdens beste Anniken har planlagt masse gøy framover, så no er det berre å følge med! Sitter dønn seriøst med en stress-følelse i kroppen til daglig, for det er så masse eg vil få sagt og lagt ut på samme tid, at det finst ikkje måte på. Iiik, blogging gjør meg så lykkelig!

IMG_8295-21

Her har eg valgt å kombinere min høgt elskede bukse, sammen med en kvit skjorte. Var veldig redd for at dette ville bli kræsj og se ut som et servitør-antrekk, men eg synst det funka bra! Neste på handlelista er en slik i burgunder, som er enda litt vidare. Kanskje eg finner en i London?

 

IMG_82231

Og forresten, let´s talk about the shoes. Det gjekk smooth i løpet av dei tre første timane på jobb. Lang historie kort: veien til sitte i rullestol var veldig kort då klokka endelig tikka 20.00, og vakta var ferdig.

 

IMG_82841

No åker eg avgårde i bursdag til finaste Maria, ønsker alle sammen en fin lørdagskveld!

1 Comment

  1. Teuta - pejaqueen på insta says: Svar

    Herlighet du blir vakker og vakker for hver dag ♡ klem tutti

Legg igjen en kommentar