Det spontane liv

m1

Arghh, livet mitt er så spontant at eg aldri klarer å få ting gjort til riktig tid! Eg begynte med dette innlegget i dag tidleg, og tenkte at det var null problem å publisere dagens første innlegg allereie før kl 15! Plutselig blei alle planane snudd på hode, og eg endte opp med å planlegge tidenes sitteplass for seine sommerkvelder ute i hagen! Da det var gjort, blei eg dradd med på trening (shiat, eg har vore så flink den siste tida!!) Så her sit eg no då, klokka 24, og må atter en gang presse sammen 48 timer i eit lite blogginnlegg.

IMG_8317

Vel, gårsdagen først. Etter en spontan-vakt på jobb (der ser du, har aldri kontroll over livet mitt), kom eg heim kl halv 19, og var klar for å starte på dagens innlegg. Kort tid etterpå endte uplanlagt opp i bursdagen til Maria (spontant nr 2) som by the way var super koselig. Du veit når du kjem ein plass, og alle (ukjente) tar deg i mot med opne armer, og er maks inkluderande? Vel, det gleder. Eg virkelig elsker, elsker, elsker slike folk. DET er virkelig personlighets-goals (?) i livet mitt.

 

m1

Her er forresten gårsdagens antrekk:

ha

So today. Da har eg altså klart å manne meg opp til å ta ei veke fri frå skulen (etter eg allerede har vært i London i 4 dager = skulen begynner ikkje for real før september en gang, for min del), for å dra til årets 3 utlandstur! Alt høres så gøy ut når vi planlegger, men likevel klarer ikkje den pliktoppfyllande delen av sjela mi å slappe av. Om noken lurer på koffor vi sparer turen til sommarferien er ferdig, så er det altså fordi sis er medisinstudent og har hospitering på sjukehuset, fram til den veka. Så for meg sto det altså mellom å ditche heile greia, sitte heime og lese fysikk, rekne matteoppgaver og mest sannsynlig grine ut innvollane mine i frustrasjon, eller å dra til to nye land og ha the time of my life.

IMG_8325

IMG_8357

 

Legg igjen en kommentar