En drøm i oppfyllelse

heidu

Alarmen ringte 08:30, og som vanlig vurderte eg å drøye det heile en halvtime før eg måtte dra på  jobb kl 10.00. Av tilfeldige grunnar bestemte eg å vri meg 180 grader, for å finne mobilen og deretter kjempe en evig kamp mot mine eigne auger, for å sjekke Facebook (noke eg vanligvis aldri gjer så tidleg). Eg begynte å lese nokre få ord av meldinga som hadde poppa opp, før auga blei tredobla og eg spratt opp av senga. «Vi vil gjerne ha deg som gjest i studio her på NRK i morgon».

Skjermbilde 2015-07-13 kl. 20.59.49 copy

Siden då eg var så liten at eg ikkje visste forskjellen på høgre og venstre (Skal seiast at eg ikkje kan det særlig bedre no. Har et operasjonsarr på venstre hand = einaste grunnen til at eg veit kva som er kva) så har eg drømt om å vere et kjent fjes for mange. Eg har hatt lyst til å bli sett, formidle og gjøre en forskjell- og det føles så sabla godt når barndomsdrømmen går i oppfyllelse. Eg kunne sitte å dagdrømme om en jobb innen for media, programleder, TV-anker, journalist – ka som helst, i fleire timer! Eg føler meg så heldig som får lov til å oppleve korleis dette fungerer, og sjølv vere intervjuobjektet- og ikkje minst, få snakka skikkelig ut.

IMAG0162 copy

Så, i morgen kl 08:00-09.00 kan dokke høre meg direkte på NRK P1 (I guess?!). Så vidt eg veit, så skal det handle om saka eg skreiv «Sjå opp for navla di, Ola!», flyktninger + Meg og mitt liv, og sjølvsagt #bloggen. ADVARSEL: En spent og høgt nervøs Massoma blir å sjå, I mean, eg hører så å sei aldri på radio sjølv! 😀

Legg igjen en kommentar