Dream big, work harder

IMG_8624

FOR en dag, og FOR et minne.

IMG_8622
Åh, Eli var verdens kosligaste å snakke med! Her viser ho meg studioet og korleis ting fungerer!

 

For meg var ditta like stort som å møte Cristano Ronaldo for en fotballentusiast, eller som opplevelsen når en kjent bok kjem ut, for en leseløve. This was just my thing, og eg koste meg kvart einaste sekund under innspilling hos NRK. Nervøsiteten forsvann 100%, og plutselig glømte eg det faktum at folk hørte på kva eg sa! Det som toppa heile kaka var at Nynorsk mediesenter sendte e-post i pausen, til NRK og ville at eg skulle melde meg på et intensivkurs (som veldig få personer får være med på) for å bli lært opp i journalistikk for radio, fjernsyn(!!!!) og nett, noke som egentlig var ganske stort forstod eg?! (typ. to timer etterpå) Trur heile NRK var ganske sjokkert over min rolige reaksjon, men hey, til mitt forsvar så visste eg ikkje kva det var! 😀

IMG_8624

Er det en ting eg har lært det siste året spesielt, og gjerne ville tattovert i panna så alle kunne sett, er sitatene «Dream big, work harder», eller «Reality is wrong. Dreams are for real». Man forstår virkelig ikkje meininga med det, før man har opplevd det sjølv!

IMG_1056 copy
Tenk å ha en slik arbeidsplass!

Legg igjen en kommentar