En kort oppdatering

bloggliv

Dagen hittil: 1) stå opp kvart på 10 for å sende scooteren på service kl 10 (jepp, rett opp fra senga og ta på skoa, her sparer vi tid) og ENDELIG få toppboks bak. Uhh, har tatt meg en evighet å dra ned, som har resultert i at eg alltid har hatt plassmangel når eg kjører. 2) Gå rundt i byen halvveis i søvne med mamma og pappa, kun fordi eg trengte skyss heim. 3) Redigere bilder til Vero Moda sin instagram, follow us @veromodaforde!

Dagen framover: 1) Vurderer å lage sminkevideo  2) Psyker meg opp til å bli støl i alle ledd, da eg mest sannsynlig blir tvingt med på trening i kveld. Elaheh (storesøster) be like: no ho ikkje orker, så er det greit. Når eg ikkje orker, så er det «no way, du skal vere med, uansett»

bloggliv

Arkivbilder frå då eg var på jobb, forrige veke en gang. Vi har faktisk photoshoot ganske ofte på jobb, når det er stille, for å legge ut på Instagram (kan faktisk ikkje huske at desse bildene har blitt tatt!). Så om noken i Førdeområdet er interessert, så er det berre å følge oss på @veromodaforde xDxD. Der blir det lagt ut alt ifrå nye varer som er i butikk, til stylingtips og mykje meir!

job

Legg igjen en kommentar