Back in town

IMG_8843

Åhh, endelig heime etter nokre stressfyllte dager i hovedstaden, og eg sit igjen med SÅ mange nye minner! Livet har vore som et ekte eventyr dei siste dagane. Bryllupet til søstern knuste alle forventningane mine, nesten så det einaste som mangla var fyrverkeri på slutten. Det er virkelig no eg forstår kva vi alle strevde så mykje for, I mean: å nesten ikkje sove på tre døgn, springe rundt som en gal i Oslo sine gater for å gjøre ærender, leite etter kjole til det blør i beina dagen før (!!!!) bryllupet fordi den som var bestillt med ekspresslevering plutselig ikkje kom fram, og det faktum at make-up artisten kom to timer for seint på bryllupsdagen og ruinerte tre søsters planer, var ikkje lett å takle. For å ikkje snakke om då vi kom inn i selskapslokalet og alle sløyfene på stolane med en feiltagelse var ROSA, når temaet var blått :)))

Formen no? Føler meg som en boss-sekk. Eg og Elaheh reiste fra Oslo i går kveld med fly, mens festen fortsette for andre. Tidenes verste avskjed å dra når morroa har begynt igjen, men, kva kan en gjer. En ganske så morsom heimreise, fungerte som plaster på såret.

 

IMG_8843

IMG_8856

IMG_8882

Legg merke til Alejandro Fuentes i bakgrunnen. 
Eg: Elaheh, SE!!

*Elaheh er i sin egen verden*

Eg: SE, SE, SE!!

* Alejandro ser opp på oss, og smiler*

*Eg dør inni meg*

Eg: Se få fine trær!

Håper ikkje han googler seg sjølv…

he

 

Legg igjen en kommentar