Time to relax

n

Denne død-tiden før skulestart er noke eg virkelig verdsetter høgt. Tanken på at livet kjem til å snu seg 180 grader fra det livet eg lever no, når skulen begynner, skremmer meg. Starten blir mest sannsynlig smooth, då eg startar det heile med to utlandsturer, men så seier det pang og realitieten kjem til å gje meg et slag i tryne. Fun-fact om meg: eg er ein person som setter skyhøge krav til meg sjølv, og for at eg skal kunne feire at en ferie begynner med god samvittighet, så må eg ha nådd dei fleste måla/vore nøgd med egen innsats.

Dette året er spesielt viktig for meg, fordi eg føler det er det som setter «standarden» for utdanninga/livet eg kjem til å få. Det er no eg har valgfag og kan finne ut om eg har valgt riktig retning eller ikkje. Har eg valgt feil, må eg finne andre åpne dører. Om eg ikkje er skjerpa nok og ikkje gjer mitt beste, må eg kanskje sjå drømmane mine forsvinne: som sand mellom fingrane. Shit, det hørtes dramatisk ut- men let´s face it: realiteten er hard.

PicMonkey Collage

Om eg er motivert? Ja visst. Som eg har sagt før: Dream Big, Work Harder. Ingenting er umulig, viss man virkelig legger sjela i det. Det høres rart og uvirkelig ut, men ærligtalt. Sett deg tilbake i stolen, tenk på din største drøm. Er den mulig å oppfylle? Så bra! Skremmer den deg? Det viser berre at den er verdt å kjempe for. For drømmer skal vere skumle, viss ikkje: ville eg kalt dei for gjøremål.  ∼ Eg er så flink til å snakke meg vekk når eg først er i gang. Dette innlegget skulle handle om noke heilt anna… 

 

Legg igjen en kommentar