Outfit: In the streets of London

m4

Her er gårsdagens antrekk fra min favoritt gate i London at the moment. Vi bur i et SÅ nydelig strøk med blomar og fine bygdningar så langt auga kan sjå. Tenkte å skrive eit meir utfyllande innlegg om kvar dag her nede, så snart eg får tid 😀

IMG_9011

m3

m4

Stikkord for antrekket: kontordame-outfit kombinert med lilla joggesko. Elaheh be like «eg hadde aldri trudd du kunne gått sånn, Altså, SÅ stæsja opp fra leggane og opp, også DEI skoa». Vel, må seie meg ganske enig. Heilt ærleg tok et par timar, og runder fram og tilbake til spegelen før eg klarte å bli vand med det. Dessverre for antrekket si skuld hadde eg ikkje samvit til å pådra mine kjære føtter den smerten av å gå med høge heler fra morgon til kveld. Altså, kvifor gjer vi jenter slikt? «Å lide for skjønnheten» er eit fint ordtak det, men under visse krav 😀

Legg igjen en kommentar