Shop until you drop

unnamed2

Day two in London 

Åh, SÅ deilig å få satt seg ned i deilig og nyvaska seng etter en såpass laaaang dag! Vel, egentlig går tida ganske fort, føles faktisk ut som at timane her i London går fortare enn i Førde? Har hørt at tida går fortare når ein har det gøy og eg er vel ganske enig, men heilt ærleg går tida fort her sjølv dei gangane eg står i kø/sitter på bussen, og har nada å gjere på?!

 

Anyway, dagen i dag… Where too start. Stikkord: shopping. Vi starta dagen i ein gate med merkebutikker som Gucci, Ralph Lauren, Prada, Dior, DKNY osv… så langt auga kunne rekke å sjå. Et utruleg vakkert syn å sjå SÅ mange fine vesker, sko og klede på ein og same plass, men det var berre eit problem, hehe… For å nevne eit av fleire eksemplar, så tok vi opp ei skjorte på Dior: 33 300 kr, stod det. Så vi berre såg i bakken. Smilte. Gjekk sakte, men plutselig veldig fort, ut av butikken og til nærmaste H&M butikk. Ein plass der man faktisk har råd til eit par sokka.

Nokre bilder frå dagen, fleire kjem etterkvart:

unnamed2

unnamed

unnamed3
Nokre godsaker blei sjølvsagt med heim! Kate Spade, fy søren så fine vesker dei har!!

Legg igjen en kommentar