Once upon a time…

IMG_3804

Once upon a time var det to jenter som gjekk heilt tilfeldig, i samme korridor, på samme skule, med nesten heilt like klede. Svart strømpebukse, A-skirt, og svart tynn, og kort overdel. Begge med mørkt hår, og utenlandske trekk. For å toppe kaka kan eg nemne at eg vurderte å klippe håret like kort som Silje Victoria, på søndagskveld (Ti kviner i hjerte, æresord, spørr mamma xD) Tilbake til meetingen vår. Til å byrje med kan eg ærleg innrømme at eg nesten kvapp litt, då eg trudde eg såg meg sjølv i den andre enden (heh; går i søvne dei første timane av dagen), men det tok ikkje lang tid før vi begge såg ned i golvet og nærmast sprang vår eigen veg av flauelse.
Morsomt korleis noko så lite, kan bli så morosamt. Tullar ikkje når eg seier at minst 5 stk kom bort og fortalte at vi var twins på underkant av 1 minutt! Så på eit eller anna tidspunkt lærte vi å gje blaffen, og heller gjere noko kult ut av det- så vi tok oss like godt en photoshoot ute.

IMG_3804

IMG_3767m IMG_3746 IMG_3780m IMG_3757m
11992580_684547738313978_258683561_n

Oh well, på et tidspunkt bestemte eg å legge ut noko på My Story. «På Hafstad kler vi oss likt» blei til «På Harstad kler vi oss likt»…………..  Det høyres så rart ut, men snappen i seg sjølv var for morosam til at eg ville slette den. #ThugLife Ooog, nei, vi var ikkje dei einaste som matcha 😀

 

1 Comment

  1. Grete says: Svar

    åååh fina dokke<33 bilde nr 2 va btw stunning av deg

Legg igjen en kommentar