Sunday mood

Utklipp

«Kom vi går og tar bilder, Grete. Det blir gøy» sa eg:

kom grete

…And it was- heilt til eg fann ut at eg hadde med standardobjektivet mitt, og det var passelig mørkt ute </3. Det forklarar at bildene er såpass kornette.

Uansett, korleis går det? For min del er eigentleg livet dødskjipt siden haustferien sluttar no  + det er to månader til neste ferie, og tanken på kor mykje stress eg skal gjennom før den tid skremmer meg. Veldig. Heldigvis er det nokre lyspunkt i kalendaren som held meg gåande. Smilande.  Enn så lenge skal eg ikkje klage 😀 Forhåpentligvis vil livet bli meir roleg etter denne veka. 5 dager til neste helg, vi klarar det ikkje sant? 😀

 

IMG_9888

Heile antrekket er (bombe) frå Vero Moda, til og med veska. Hehe, buksa skal riktig nok vere inntilsittande, men eg tok den i to str for stor for å få den baggy. Dagens tips frå meg til deg.

 

IMG_9915

 

No skal eg vidare og lese litt biologi. Kjære dagbok, I´ll be right back.

Legg igjen en kommentar